Veckan som gått

Hur var veckan då, jag har ÄNTLIGEN kommit igång med träningen men det går fortfarande grymt tungt på hojen.

I måndags kom jag iväg till jobbet och joggade lite på löpbandet. Synd att inte jogga ute men med snö och så ids jag inte köpa dubbade skor och broddar tycker jag funkar lite kass.

Sen på tisdag morgon förstörde jag benen fullständigt på gymmet med frontböj och benböj. Det är alltid skönt att behöva ett handtag för att kunna sätta sig ner. Att gå igång första gången på väldigt länge med benböj kanske är trams men jag tänkte att det var lika bra att få den där femdagars träningsvärken som jag brukar få.

Onsdagen betydde Zwift och etapp sju i Tour de Zwift, det var dags att testa VM-banan i Innsbruck. väggade med 5 km kvar och vinglade av cykeln när jag väl var i mål… Sjukt starkt kört av Emilia Fahlin när hon blev fyra där. I Zwift är det ju 50% lättare så jag kan knappt fatta hur tungt hon hade det.

Photo

Torsdag då, ja, då tänkte jag att några styrketreor en bit under tröskel skulle sitta fint. Sved bra efter veckans zwiftande, hade nog inte skött maten för jag gick in i väggen rätt hårt och fick bryta efter fem.

På fredagen discogymmar man, det är sedan gammalt. Överkroppen fick sitt så klart plus lite marklyft. Redo för helgen kan man säga…

Nästa etapp, den sjunde i ordningen, i Tour de Zwift var London som jag skrev lite om här. Sen passade jag på att ta en stund i källaren för att byta vevparti och trissor på min Surly. Höstens pendling och grusvägsåkande har tagit hårt på grejerna.

Photo

Avslutningsvis blev det lite skog och utecykling med ett gött gäng! Mer sånt åt folket!

Foto: Oscar H

Gillar verkligen känslan i Stumpjumpern, byggde en likadan som vi byggde åt Hanna. En lite rejälare hoj passar ju fint i Hellas där de går lite upp och ner, jag kan pressa den utan att den känns instabil och med 2.6 tums Butcher och Purgatory så biter den överallt! Epicen är en fantastisk cykel och går som tåget på XCO och långlopp, men pressar jag den lite för hårt i Hellas (med 90 pannor på pedalerna) så märks det att den inte är gjord för den typen av cykling.

Att ha likadana är ju lite samma känsla som att ha likadana WCT-overaller så jag får nog göra något åt ramen eller färgen. Får se!

20190127_0944575433479683409193520.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: