Årets sämsta pass avklarade

När året blev nytt så åkte jag och Hanna till vår stuga, dagen före den värsta stormen på mer än femtio år!

Vi fick sticka från stugan när det lugnat ner sig och kampera hos svärföräldrarna, med träd som låg över vägen och isgata var ju förutsättningarna inte de bästa för att kunna cykla ute.

Jag ställde helt sonika upp trainer, vintercykel och dator på svärfars arbetsbänk i hans garage. Golden Cheetah skötte motståndet och Marvels Avengers stod för underhållningen, sen var det bara att försöka ta sig igenom, onsdagen bjöd på en omgång åttor på tröskel. Jävlar vad dåligt det gick, pulsen skenade och benen darrade.

Vila och nya tag på fredag morgon med sweetspot tänkte jag, hade ju sovit dåligt efter stormen…
Men det gick inte det heller. Samma dåliga känsla med skenande puls och ben som sirap.

Det är på något sätt skönt att bocka av årets sämsta pass på cykeln redan första veckan, så man inte hinner tagga till och känna sig stark i början av det nya året menar jag. Speciellt när det är en vecka kvar till CXSM, men jag kan ju alltid säga att jag vilat mig i form. Eller hur?

Det kan oavsett bara gå uppåt efter förra veckan! Hur går er vinterträning? Jag ska starta min på måndag nästa vecka, efter SM…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: