Så var det 2019!

Plötsligt så var 2018 slut, året har känts jättelångt men har samtidigt gått jättefort.

Även om året är nytt så känns det tidigt att lägga det gamla bakom sig, mycket beroende på att SM i cykelcross går om ett par veckor så det känns som att det är först då jag kan fundera på året som redan är här.

Det jag vet är att året som gått varit vansinnigt roligt i SCSCK tillsammans med alla kul cykelgalningar. Supporten från SCS har varit så där löjligt bra så jag tänkte vara kvar nästa år också. Siktar på att ha minst lika roligt nästa år också…

Att få hjälp att tänka och behålla motivationen är också viktigt, så Nils Pentons hjälp med träning, upplägg och pepp har varit så värdefullt!

Får fundera vidare på vad 2019 innebär rent cykelmässigt, det jag vet just nu är att jag siktar på motionsversionen av Paris-Roubaix och att upptäcka Roslagens grusvägar runt stugan i sommar. Resten tar vi efter hand!

Vi ses på cykel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: