trettiofyra sekunder…

..höll jag mig under rött i lördags, sen var det bara fullt ös som gällde.

 

Full gas genom Täbys gruspaddock
Full gas genom Täbys gruspaddock

Täbys bana var rejält omgjord sedan förra året, mycket på grund av att halva förra årets bana var nu byggarbetsplats inför de typ en miljon lägenheter som de ska bygga på området.

Mer sand, lite mindre teknisk på grund av att det var torrt och mycket slätdrag. För min del så stred jag som vanligt med Magnus och Per. Magnus låg före och drog en hel del, men på slutet kunde jag klämma mig om vid löphindret. Sen var nog Per uppe och vände någon gång, hörde mest Pers flås i nacken hela rejset.

Väl när det var dags att gå i mål visste jag att Per var sugen på att försöka ta sig om så det var bara att spurta för allt tygen höll. Det var nog bara en halv cykellängd mellan oss över mållinjen. Kul med en bra fajt i fajten!

20181021_171754
43 minuter på rött gav spaka ben

Under rejset var det så klart tungt men på något sätt hanterbart. När jag kom i mål såg jag att det trots allt varit rätt tungt. Nöjd med att ha grisat ordentligt och inte vikt ner mig, och att ha tagit den där fajten! Det är ju så cross ska vara!

Vill du se om min ända är stor eller inte (svara inte på det) så filmade Per den i 44 minuter:

Strava från lördagen: https://www.strava.com/activities/1915964605

Söndagens rejs i Stora Skuggan bjöd på en rätt kuperad bana, inte till min fördel kanske men skam den som ger sig. Det var bara att ladda om med lite god mat och benen i högläge. Rejset började hyffsat. Fick en bra start, lite för bra typ, sen blev jag jättetrött några varv för att hämta mig lite på slutet.

Den där fajten i fajten uteblev lite, jag var för trött för att gå med Magnus och Patric som verkar haft en bra tävling och Per kom aldrig nära bakom så jag hamnade lite i ingenmansland när jag inte orkade gå med H50-tåget som gick förbi mitt på rejset. Hade länge sällskap av några juniorer som körde om sina placeringar och sen kom precis en stark H50 från Partille ikapp innan målgång.

Strava från söndagen: https://www.strava.com/activities/1918131895

På det hela taget var det en rolig helg, skönt att kunna köra fullt utan större strul och vurpor. Jag brukar ju göra en fuck up här eller där, så sent som på SM bröt jag ju två fingrar. Hallå liksom! Hörde att en hade krockat med en lastpall på lördagen och fått sy 11 stygn i ljumsken. Aj!

Denna veckan har blivit en lugn vecka, hade inga ben alls när jag skulle köra Peloton så det blir Kompiscross på Munsö imorgon för att sen ta mig an nästa vecka som Nils lovade skulle bli hårdare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: