Cykla på Mallorca

Jag kom på att jag inte skrivit ett ord om den fina resan vi gjorde till Mallorca, det var ju ingen cykelresa men vi lyckades hinna cykla en hel del ändå.

Johan gjorde en fantastisk sammanfattning av vår semester så det ger jag mig inte på.

Inför vår resa hade vi fått några rundor från Nypan, Daggen och Markus som varit där många gånger, tänkte jag skulle skriva ner några tankar om varje runda så jag kommer ihåg till någon annan gång som vi åker till Palma.

Första dagen så rullade vi iväg med cyklarna och tog oss an den kända militärbacken, sjukt lyxigt att ha en fin backe direkt ur stan! En morgon hakade också Hanna på och körde sin första runda på Mallis och sitt första pass någonsin, militärbacken upp. Jättekul!

https://connect.garmin.com/modern/course/19432200

På lördagen cyklade vi en rätt rolig och platt runda som tog mig och Johan in i det lite mer centrala Mallorca, sen kom det ett mindre pass på mitten så vi fick svettas lite och fika efter.

https://connect.garmin.com/modern/course/19432324

Denna rundan ut till kusten och hem igen sneglade vi på men den hade nog dels knäckt oss i värmen och dels tagit en hel dag. Vi tog bilen runt denna vägen istället och vägen är alldeles fantastiskt vacker, ligger hisnande högt och brant vid havet.

https://connect.garmin.com/modern/course/19432134

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: