Grusutmaningen

Björn, vårt CX- och gravel-orakel gav en utmaning om att ta sig från Grisslehamn till Stockholm på så stor del grus som möjligt.

Jag säger som Barney.

52621680Skärmklipp.PNGHar suttit lite med Trafikverkets karta över trafiknätverket, där kan man få fram slitlager. Rött betyder asfalt, grönt är skönt gravel.

Så jag satte mig och letade efter så mycket grusväg jag kunde hitta utan att det blev dumt och massa omväg.

Skärmklipp

Sen satte jag mig i Ride with GPS och började rita på ett utkast med grusvägar och asfalt omvartannat. Eftersom jag inte hittar i området blir det lite på frihand, där tar jag gärna hjälp av dig. Exempelvis så känns biten förbi Brottby – Vallentuna lite konstig, vad tror du är en bättre dragning?

Hela rutten blir 17 mil, så det skulle vara en rätt lång dag i sadeln innan man är hemma. Tänker mig tidig start en dag och fika i Rimbo, skulle vara kul att testa. Har du någon episk grusrunda du skulle vilja testa?Skärmklipp.PNG

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: