New bike day snart!

Jag har varit sugen på att byta räser ett tag, eller ja, sen jag fick reda på att den nya Tarmacen kommer med skivbromsar.

Bommade beställningstillfället med några dagar och de hann sälja slut i ett nafs. Så klart!

90018-53_ALLEZ_SPRINT-COMP_BRSH-TARBLK_HERO

En reservplan formades, jag var ju rätt sugen på något nytt och våren är ju rätt tid att byta cykel så jag började kika på en Specialized Allez Sprint Comp. Ett ”sansat” val kanske, 105-grupp, gaffel och sadelstolpe från S-Works Venge ingår och kolfiberhjul har jag.

1440187612366-1jefcto3s7n6l-630-80

Med ett par högprofilshjul och en Specialized Power-sadel så kommer den nog att se rätt snabb ut tänker jag. Lagom för mig att tuffa runt på så får vi se vad så får vi se vad som händer i höst. Kommer nog att kunna köra mig trött på den också.

Hoppas den kommer till SCS snart, vi ses på vägen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: