Ja, vad händer?!

Förra helgen var det årets enda tävling i Kepscup, de andra snöade inne så att säga vilket var väldigt synd. Jag gillade både Täbys bana på Löttingekullen och den i Rönninge, men vi får kanske möjlighet att köra dom nästa år?

30171111_10160295623020430_1453790185719894159_o.jpg
Foto: Anna Nordin

Jag och John var där från SCS CK och gasade, han visade framfötterna i H30 med en andra plats (Starkt!) och jag bevakade H40 från slutet av ledet med en åttondeplats av elva startande.

Denna veckan har varit riktigt tung, efter Spanien blev det två superintensiva veckor på jobbet med många bollar i luften. Svårt att behålla fokus på träningen så då får resten av livet gå före. Skönt att vet att träningen är för välbefinnandet, inte tvärt om. 🙂

Idag skulle jag tävla i Säter men det blir lite för mycket efter veckan så jag tänkte nog rulla bort till Hökarängen och köra fyra varv på banan där istället. Blir grymt! Nu frukost så jag orkar gasa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: