Vilovecka och test

Med 13 timmar cykling i boken förra veckan stänger jag februari med vilovecka och FTP-test. Maxtjuga på onsdag som avslutning på de senaste veckornas cykling, löpning och styrketräning.

Nu blir det siffror, för första veckan efter jag hade haft influensa blev det bara 2,5 h cykling, för att få gång kroppen. Sen kom jag igång första hela veckan i februari, då fick jag till 7,5 h utan att pendla till jobbet. Det mesta inne vilket kändes rätt segt, som tur var avslutade jag veckan med en fin sväng förbi Årsta Havsbad tillsammans med Jonas och Viktor, så värt det!

Andra veckan blev det dryga 9 h med en Tisdagsrajd, fyra fyror, en sväng runt Bornsjön och en mullig runda i Hellas på söndagen som avslutning. Äntligen började kroppen svara igen, var nere i ett hål en kort stund där för jag är så usel, men repade mig snabbt efter den fina Hellasrundan med Johan och Viktor!

Förra veckan klockade jag ca 13 h träning, inkluderat två underbara vändor skog i helgen och ett bra pass med korta intervaller och ett sånt där sugande sweetspotpass. Bra skit helt enkelt!

Denna veckan är FTP-testet klart, mer om det senare men det är skönt att få sänka intensiteten under en vecka över lag med lugnare pass. Det behövs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: