Omtag och omstart

Efter sju svåra år och lika många bedrövelser i januari så hoppas jag på februari. Inte för att vi började speciellt bra men det är väl som det är, månaden har månaden ut på sig att få ordning helt enkelt!

Skulle köra sweetspot i söndags och det brukar går helt ok, kör ett rätt långt pass och där är det bara att mata på. Slukar någon serie, dricker lite vatten och tittar ut på gården. Watten blir vad den blir men det brukar ligga 3 kg i korgen vilket ger 270 W vid 90 kadens.

Började värma upp med 2 kg i korgen som vanligt, la i ett halvt kilo till och kände att det tog rätt bra. Vad tusan är detta? Likadant igår när jag skulle köra fyror, brukar lägga 4,5 kg i korgen, denna gången var det stopp och broms vid 4 kg, helt kokt.

Summa summarum; man blir helt kass av att vara förkyld. Nya tag, ny veckan, hoppas att jag kan ta igen lite under kommande veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: