Skönt att äntligen få stänga januari

Ja, vad ska man säga var nettot vid januaris utgång? Med ett halvskadat finger och resterna av en härlig förkylning i kroppen så var det väl inte toppen. Å andra sidan fick jag cyklat en hel del bra rundor under första halvan!

Nu är det ju inte hela världen, det är ju mitt i vintern och inte mitt i brinnande säsong när man bara vill ut och cykla!

Hann fundera lite på vad planen är för året, med ny Epic i stallet känns något långlopp och roliga MTB-lopp givna. Gillar ju formatet med CX så jag tänkte försöka mig på lite fler XCO-lopp i år, det är roligt med högt tempo, tekniska banor och tävlingstid på runt timmen.

Har surfat runt lite, det verkar finnas gott om tillfällen. Dels vår Keps Cup som säsongsstart, den nystartade XCO-serie i Stockholm utöver sånt som East Cup i Mjölby/Finnspång och Sörmlandsserien som man kan åka på. Inser också när jag är inne och kikar efter TT så finns det en SMACK-serie för MTB också, kanon!

Utöver det blir det nog tempoåkning på Shiv’en på SMACK-tempon och det där i Västerås, ska se vad min tid blir på en Shiv istället för en Tarmac med tempobågar.

Det där låter ju inte så dåligt! Skönt att äntligen få stänga januari och komma vidare mot ljusare tider och mer rolig cykling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: