Erase and rewind?

Förra året var två av mina standardpass på vintern dels ett pass med ett antal 9 min intervaller på sweetspot, 85% av FTP eller så, och dels 4×8 min på 105% av tröskel för att få upp flåset genom att ackumulera tid på rött.

r-1898926-1251018015-jpeg

Nu på morgonen testade jag ett pass 4×8 min, det var verkligen jättejobbigt och jag var väl inte helt laddad med soppa kvällen innan. Ofta kör jag även intervallpassen på morgonen före frukost. Det brukar gå bra så länge jag äter bra på kvällen före, soppa och bananpannkaka var lite tunt. Sen orkade jag typ 25 W lägre än vad jag orkade förra vintern så det blir lite Erase and Rewind i vinter. Som tur är, så är det länge till april och Spanien!

Så nu blir det lite veva imorgon bitti, sen ska dom äntligen ta stygnen på eftermiddagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: