Säsongens Kompiscross avslutad

Som alla sagor, så har även säsongens Kompiscross ett slut. Och vilken final sen!

2018-01-07 10.54.08.jpg
Alla var där!

Mårds hade dragit en bana som hade allt, både en riktigt brant köttadel, en sandig och svår del, en snabbcyklad del och en hal parkdel snyggt snitslad runt elden som de tänt vid starten.

26240401_1983254921692255_2672903910145820980_o.jpg
CX-Oraklet BEORN agerade förtjänstfullt paparazzi!

Det bet rätt bra i benen när jag provrullade banan lite innan själva banvisningen, vilket var bra, benen var inte riktigt fräscha från början efter lördagens mtb-runda utan behövde lite mer. Vid banvisningen fick jag bekräftat att det var en precis så jobbig och teknisk dragning som jag trodde när jag provrullade själv. Awesome!

Kom med bra i starten som vanligt och sen gled jag sakta bak i fältet, några äldre snabbingar, några yngre snabbingar och sen ensamseglade jag ett tag tills Martin Eriksson brakade om som ett godståg precis innan varvning så jag fick kliva av där och då. Lite snöpligt att inte få köra sista varvet. Får ta i mer nästa gång helt enkelt!

Tack alla som dragit banor, alla som fixat med totalerna, alla som kommit och kört! Kort sagt, Tack Alla!

Nu har jag bestämt benen i högläge inför helgens SM-final på säsongen. Sen vete katten vad jag ska hitta på, eller jo, det vet jag nog men det tar vi nån annan gång…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: