Utomjordiskt bra i spenaten

Förra helgen luftade jag och Johan våra nya åk, han siktade på att bli kungen av ESS så han stämplade in på en Stumpjumper för 2018 och framåt. Jag bejakar mitt inre svetto och byter till en Epic som ersättning för den Camber EVO som jag varit riktigt nöjd med.2018-01-06 10.07.01-2.jpg

Vi tänkte att vi gör en repris på den lite halvvåta rundan vi gjorde förra veckan, denna lördagen också. Trots rotblötan som kom sista veckan på året så var det riktigt bra ner åt Bagarmossen och tillbaka. Denna veckan blev det en finfin runda på andra sidan Ältavägen, ut på gröna och hem på blåa.

Jag var på väg ut på en landsvägsrunda eftersom jag misstänkte att det skulle bli skridskobana i skogen efter regnet på fredagen. Det var så bra att vi satt och gratulerade oss över hur bra det var, riktig tur att Fredrich satte ner foten och bestämde att det skulle bli bra före.

2018-01-06 11.09.13.jpg

Grymt roligt att hoja när det är hårt och snabbt, jag klarade flera ställen som jag aldrig klarat. Det är fint att ha ett bra hjul att följa upp och lite klipp i benen inför nästa helg!

Tack för en GRYM runda idag Johan och Fredrich!

Ett svar till “Utomjordiskt bra i spenaten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: