Sista veckorna inför CXSM i Göteborg

Körde precis ett tröskelpass på lunchen och börjar bli lite sliten, det är sista veckorna inför CXSM som går på Slottsskogsvallen 13-14 januari. Som de trötta gubbar vi är i största klassen så är vi så klart huvudnumret och startar strax före solnedgången på söndag eftermiddag.

Så nu har jag gnuggat extra mycket sedan vi kom hem från Costa Rica. Övergången från utepass med halvdan kvalitet till innepass på monarken där det inte går att gömma sig eller fuska är rätt brutal egentligen.

DSC_0029.jpg
Hoppas på samma väder som sist i Göteborg…

Känner att jag blir tröttare, sen beror det nog också på att Nils kör lite hårdare med mig nu inför SM. Formen sjönk ju som en sten de tre-fyra veckor som jag hade uppehåll så det är (mycket) bra med lite piska.

Idag är det femte dagen jag sitter på en cykel i rad sen innan det nya året kom och fyra av passen har varit inne, antingen som intervallpass eller som sweetspot-ersättning för distans.

Imorgon är det vilodag och den ser jag verkligen fram emot! Sen blir det fredags-Peloton, distanspass och Kompiscross i Älta innan det är dags att dra ner lite inför tävlingshelgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: