Lite upp och lite ner

Sen jag kom hem från att ha legat på en solstol och sörplat Coco Loco så har det var en kamp för att få upp formen från sälform till lite mer aerodynamisk i alla fall. Eller ja, jag trampar i alla fall. Oklart om det hjälper.

2015-07-18 18.41.35.jpg

Efter att jag fått en Edge 1030 i utbyte från min Edge 1000 som slutade funka helt så har den glatt meddelat det ena eller det andra rörande min form. Mest hur mycket jag borde vila tills nästa pass men ibland min VO2max eller FTP.

Det var speciellt peppande nu på morgonen när jag fick reda på att jag sänkt min tröskel för andra dagen i rad. Nu ner 25 W sedan i november, skönt att något går ner i alla fall, när inte vågen gör det.

Min Edge meddelande även nöjt att jag höjt min VO2max med 5 sedan jag kom hem från Costa Rica. Oklart varför men det är säkert jättebra. Nu kan jag säkert bara räknas som halvkass.

Det är ju kul med prylar men när det går åt varsitt håll så vet jag inte riktigt vad jag ska tro…

Efter dagens över/under så blir det vilodag imorgon och lite distans på lördag. Snart bara två veckor kvar till CX-SM!

Ett svar till “Lite upp och lite ner”

  1. Mina extra 5,5 kg som jag ådrog mig i Florida tog mig exakt en månad att få bort. Formen kom tillbaka efter ca sex veckor. Men… man blir alltid starkare till slut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: