JBG: Skärmar

Nu när det är ruskväder på riktigt så insåg jag efter några vändor till jobbet att det är rätt fräckt med bra skärmar på cykeln. Typiskt Jäkla Bra Grej att inte bli genomblöt underifrån utan kanske bara ovanifrån!

2017-12-13 08.23.08.jpg

Skruvade på skärmar från Velo Orange, deras Zeppelin-modell för att få ordentlig plats för däck. Nu brukar jag skruva av skärmarna fram på våren för att få plats med tjockare däck, men det är rätt skönt med lite bredare dubbdäck, 38 mm Schwalbe Marathon Winter så man fortfarande får lite kudde.

Vad som ska till är två rejäla stänklappar så jag inte skvätter ner egot eller kompisen. Efter några veckors slask-, snö- och ispendling ger jag en klockren tumme upp till skärmar. Vid denna tiden på året är det en Jävligt Bra Grej, helt enkelt!

2 svar till “JBG: Skärmar”

  1. Skillnaden på en smart cyklist och en puckad är att den smarte har skärmar på cyklar som används
    för pendling och övriga turer i skitväder. Välkommen in i den smarta klubben😊 och god jul i förskott!

    Gillad av 1 person

  2. God jul Nypan! Ja, skärmarna behövs verkligen. Riktigt trevligt att komma fram till jobbet utan massa stänk, alternativt pisseblöt. Hängde på min lowrider fram och väska, vilket lyft att slippa ryggsäck!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: