Kompiscrossad i Norrort

2017-10-15 10.40.59-2.jpg
Hanna gasar!

Idag bjöd Calle Friberg in till crossfest i Ursvik, banan var en riktig snirkelsnorkel med mycket upp och ner över tekniska partier. Det liksom märktes att det var en MTB-åkare som lagt banan!

Jag, Hanna, Johan, Jonas, John och Patrik var där från SCS CK för att antingen representera eller heja på. Det tyckte jag vi gjorde med bravur, mest Hanna och Johan som faktiskt gjorde konststycket att gå i mål! Sjukt stort! Johan sa att han vann så det tror jag att han gjorde.

Själv punkade jag på en vass sten som så många andra, lite som John och Patrik också faktiskt. Lite surt att bara få gasa i 27 minuter men det kommer ju mer nästa helg och som Nils sa, hellre på träning än tävling!

2017-10-15 09.37.44-14.jpg
Fullt hus idag!

Ska ner i källaren och se om hjulen tätar med Caffe Latex annars får jag väl limma om. Har en omgång Baby Limus liggande som ska på ett annat hjulpar så jag får väl ha det bak här i Stockholm annars. Kanske hinner få hem ett Limus till Malmöhelgen, kan behövas där…

Nu ligger vi i soffan med Zonhoven-crossen på TV:n, skönt trött trots allt. Lite sur är jag nog allt för att jag inte fick gå i mål, men det kommer fler tillfällen att köra sig fullständigt sopslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: