Vilket evenemang i Motala!

En fredag satte jag och Johan oss i bilen för att störta ner till Motala. Det vankades Vättern Bike Games, ett tredagars evenemang som inleddes med CX, fortsatte med 8-timmars lag-XCO och avslutades med slopestyle. Både jag och Johan jobbade febrilt för att kunna fälla ihop datorerna i tid så vi kunde komma ner till Motala, sen fortsatte mailandet i bilen fram till Motala.

IMG_20171006_163328.jpg

Den totala bristen av framförhållning var ju rätt tydlig så vi mulade oss med varsin wrap i det sämre segementet på Shell i Motala. Inte ens en Pucko kunde lyfta smaklökarna och få den att verka smaskig. Nåväl, en regnskur, en näve bilar och ett byte till snabbdäcken så var man redo för start.

Hela loppet avgjordes i lampskenet från strålkastare längs banan, riktigt roligt och det kändes fantastiskt lyxigt att få tävla på en sån arena. Sen blev ju den speedwayfrälsta frugan lite avis när start och mål var på Piraternas speedwaybana!

Loppet gick riktigt snabbt, 7-8 varv på den 2,5 km långa banan på vårt ca 40 min långa rejs.

Gubbväldet pustar ut

Banan gynnade de åkstarka eftersom den var i princip två långa raksträckor med några tekniska moment i var sin ände. Lyckades ändå bärga en elfteplats i det starka startfältet vilket jag är riktigt nöjd med!

Mer CX åt folket!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: