Fantomkänningar

Idag spratt det lite i benen, var och kollade på alla snabba, snygga och stiliga cyclocrossare som kom ut i höstsolen för att testa Jonas senaste kreation. Jävlar i min låda vad han hade hittat ”features” runt Ankdammen.

GOPR5902
Lugnet före stormen

Det var nästan lite synd om dom som cyklade, nästan alltså. Men mest synd om mig och Viktor som fick sitta vid sidan, så klart. Viktor med en punka på banvisningen och jag med min mancold (ja, jag är väldigt ynklig). Så där stod jag med fantomkänningar av mjölksyra i benen när de andra öste runt banan!

GOPR5909.jpg
Klas kliver genom elegant

Ganska snart blev det fyra i täten, Damian, Erik, Mikael och Stefan körde på rätt hårt. Mot slutet kom Stefan spurtande med en svärande Damian i hasorna, Mikael rullade över mållinjen som god trea.

GOPR5907-3.jpg
Lätt på foten

Egentligen är ju alla vinnare som kom ut och cyklade så fort de bara orkade. Inte illa när en OS-medaljör rullar upp och ställer sig på startlinjen heller. Snyggt kört Lisa!

Kom äntligen ihåg att ta med kameran och filmade lite, ber om ursäkt för den skakiga handfilmningen… 😀

Efter passade jag så klart på att fika, annars har man ju inte cyklat. Sen blev det hem i sporrsträck så att jag inte missade något av Superprestige i Geiten. Jag måste ju fått hjärnsläpp för det är ju en NY bana på sand. Dyngcross my ass. Nåväl, riktigt spännande idag så leta upp damernas och herrarnas!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: