Vilken helg i Rävlanda

I bilen på vägen hem så hade jag en bra känsla efter helgen i Rävlanda. Alltid roligt att crossa, träffa alla galningar i CX-familjen och extra roligt att mamma och pappa kom och kollade på söndagens rejs!

Sen körde Hanna supersnyggt, svår bana på lördagen som hon klarade galant. Snabbare bana på söndagen som hon körde stabilt på! ❤

För egen del hade jag och Salvador en rejäl batalj på söndagens snabba rejs. Jag hade ökat luften bak lite så det inte skulle kränga i kanelbullen vilket gjorde att jag kunde ligga på mer. Men jag måste nästan berätta om sista varvet! Jag varvar ut före Salvador, vi har kört om varandra några gånger refan. Själv kör jag nog lite defensivt genom leran mot första gräsbacken.

Ner i första backen kommer Salvador som ett jehu och klämmer sig om så jag får hoppa av istället för att bryta mig upp. Hör att han går fullt och håller hjul ner i svackan mot andra gräsbacken. Ger ALLT, ser i kors, hör blodet strömma i öronen och tar två extra tramptag för att vara först in i nästa sväng ut längs ängen. Det lyckas! Va fan, nu måste jag ju hålla detta! Trampar på med det lilla som är kvar med Salvador i hasorna, hans Hope-nav hörs tydligt bakom. Först i sandbacken, först över löphindren och först in i kanelbullen. Det KAN gå!

Rullar till slut över linjen någon sekund före, tack Salvador för en härlig fajt! Nästan lika episkt som min och Markus fajt i Göteborg för några år sedan. Fast där fick jag vika ner mig!

Ett svar till “Vilken helg i Rävlanda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: