Härlig hållkäftencykling på hösten

Ja, vad ska man säga, cykelKROSS alltså. I helgen var det rull på lördagsmorgon, rullade ut före frukost och tog CX-loopen i maklig takt med 5 min intensivare på slutet som beordrat. Kände mig rätt seg i kroppen men benen svarade bra!

Sen pep vi iväg på smarrig fika hos Sus och Rog som fått en fin liten Tuva. På väg hem passade vi på att hoppa av på Skanstull och åt sen lunch eller tidig middag, supergoda nudlar på Ringen. Sen en promenad på stan innan vi tog en lugn kväll hemma.

Söndag innebar rejs och tillika distriktsmästerskap. Jag rullade upp extra tidigt för att testa banan. Det fick jag för så klart, hann med ett varv innan jag insåg att jag glömt chippet hemma så jag fick uppvärmning genom att köra Hellasgården – Sjöstan t o r i sporrsträck. Sjukt proffsig! Blev uppropade som tredje man, måste träna mer på starterna för där suger jag ju verkligen! Tror jag hade hela fältet framför mig in i första kurvan!

21463056_10156844475954152_4295602861638749867_n.jpg
Damian was on FIRE (Foto: A Herbert)

Första varvet kändes bra, låg och sladdade längst bak i tätklungan innan repet brast och jag gled sakta bakåt i fältet.

21551783_10155379580409584_3343698427460581558_o.jpg
Kände mig ungefär så här stark till slut. (Foto: Jonas L)

Tävlingen i sig gick väl rätt bra, inte helt nöjd men rullade i mål på elfteplats av sjutton startande. Tröstar mig med att fältet i H40 är väldigt starkt… Med 10 sekunder ner till topp 10 och 20 sekunder bakom nian känns det rätt ok ändå. Snacka om man får 40 minuter hållkäftencykling hur man än gör. Är det inte någon man försöker följa framför så är det någon man måste hålla lucka mot bakåt! Tack alla som kom och tävlade, tack BFF-Björn för snyggt snack och alla som gjorde det möjligt för oss glada gubbar och gummor att tävla en söndag.

2017-09-17 12.39.12.jpg
Efteråt var det så klart lite gött snack när vi pustade ut lite, extra roligt att se Jonas på cykel igen!

Sen hopp i bilen till Roslagen för att fira en glad treåring med lego, sagobok och glasstårta. Fullt ös i helgen, mycket skojigt, nu laddar vi om för Rävlanda! Ny bana för mig också!

2 svar till “Härlig hållkäftencykling på hösten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: