En vecka till säsongspremiär!

Så här två veckor före Hagströmska pokalen i Falun så har det varit hyffsat körigt, mycket på jobbet och lite pussel för att få ihop träningen.

Träningen snurrar på och ibland blir jag lite ivrig men det är ju sånt som händer. Det blev både bra och dåligt i veckan på det sättet att jag hade hoppats på att kunna köra några varv i Sköndal i onsdags efter jobbet men just jobbet tog lite extra tid så jag fick hoppa upp på Monarken. Det är skönt att kunna skjuta på intervaller inne så länge det går, vintern blir tids nog rätt lång.

Sen i torsdags så var jag och Hanna i Hökarängen för att kika på Hasses CX-bana som han klippt fram där. Sin vana trogen så var det i närmaste Koppenberg med rejäla höjdmeter och skråkörning. Slagigt och tekniskt så det förslog!

2017-08-24 19.24.42
CX för frun, teknik för mig

Fredag innebar Le Peloton, jag vaknade 04.00 av att duggregn plink-plinkade på fönstren men jag tänkte att det släpper nog. Det blev en av de mest misäriga rundorna jag gjort på landsväg i år. Jävlar vad blöt man kunde bli!

Gott med frukost på Le Mond efteråt men jag blev inte långvarig eftersom vi få som tog och stannade till var dyngsura. Mario från Cykelcity valde morgonen som premiär-Peloton, det gäller att gå ut hårt och öka!

2017-08-25 07.30.53
Formerly known as white.

I lördags var det dels till att fira Rikard som gått och blivit 50, men också att få cyklat lite. Jag och Johanna startade dagen med en runda ut på Brevik, oj vad backigt det är där, glömmer det mellan gångerna! Sen efter att jag tagit vänster mot Trollbäcken så funderade jag på vad jag skulle ta vägen. Runt Drevviken? En sväng till Årsta Havsbad eller vad?

2017-08-26 12.15.58-1.jpg

Jag behövde ju oavsett äta lite också, det fanns ju mat i Ösmo också. Så jag tog en vänster på Vendelsövägen och sen en vänster i Brandbergen, ner genom Årsta Havsbad och vänster IGEN när jag kom till Stav-skylten och du fattar, vänster igen när jag kom ner till T-korset där man väljer Landfjärden eller tillbaka till Tullinge. Lite krokig rullade jag in på plantshopen och inhalerade en macka, syndade lite med en kokostopp och halsade någon kopp kaffe. Sen hem igen för att hinna svida om för att fira den nyblivne 50-åringen!

2017-08-26 16.59.13.jpg
Tomma flaskor, tomma ben

 

Idag har jag slappat, handlat och lagat mat inför veckan. Sen har jag börjat förlimma mina fina CX-hjul som Patrik på SCS byggde i fredags (på sin födelsedag och allt!).  Stort jävla jättetack! 2017-08-27 17.04.54

Snart klart för start alltså! Nu blir det att vässa lite vidare i veckan, på fredag bär det av norrut med Hanna och #BFF-Johan för premiär i pokalen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: