Jag nöter vidare

Veckan efter Finnmarksturen innebar inte någon rast och vila direkt, det var liksom bara rätt på.

Efter en lugn måndag med bara till-från jobbet så rullade jag och Hanna på tisdagskvällen bort till Hammarbybacken för att ta oss upp fyra gånger, det var precis så jobbigt som det brukar vara. Skämde ut mig när jag entusiastiskt gapade på H som matade på upp på sin sista intervall. Tror hela Stor-Stockholm hörde. 😀

Onsdag betydde lugn återhämtning så jag var med på starten av Peloton och sen blev det en egen runda på lilla klingan. Rätt skönt att sitta där och filosofera själv. Fick efter ett tag sällskap av de som åkt av Pelotonen och vi rullade ner för finfrukost i solen på Le Mond. Bra start!

2017-08-09 06.05.15.jpg

Sen var det dags för tempo igen, Stefans Ingarötempot, ca 17 km rätt flackt tempo. Med egen cykel så lyckades jag sänka mitt PB med 30 sekunder, snittade retliga 40,9 km/h på sträckan. Fortfarande fyra, denna gången bakom starkingar som Christopher, Peter K från Valhall och Jesper från SAP.

2017-08-10 20.39.17.jpg

Ingen rast och vila på stället, Nils som hjälper mig med träningen hade för fredagen kritat in CX-intervaller på tröskel. Så jag och H rullade upp till Sköndal för lite CX-AW tillsammans med alla andra laddade cyklister. Fick kört mina fem varv och körde nog på lite för hårt för att det skulle vara tröskelintervaller men det var ju så roligt att rasta nya cykeln för första gången!

2017-08-11 19.27.09.jpg

Lördag innebar kort jogg och lite utomhusgym, överkroppen och bålen fick sig en omgång innan jag lufsade vidare hem. Stumma ben efter det där ja!

2017-08-13 15.31.40.jpg

Igår cyklade vi lite distans, Alexanderssons, Pentons och Ivar. Det var jättemysigt, trots att det kom någon störtskur på väg tillbaka mot Sjöstan och lunchen. Efter lunch skulle jag skarva på en-två timmar. Det var verkligen jättemysigt i överraskningsregnet. Verkligen.

Å andra sidan tyckte jag att jag hittade rätt på Cruxen igår, även på grus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: