SMACK sa det!

I onsdags var det omstart för SMACK-serien efter sommaruppehållet. Efter en förra veckans tempolopp var jag sugen på mer och #BFF-Björn var sugen på mer så vi åkte norrut efter jobbet i onsdags.

Eftersom jag är nybörjare så hade jag så klart anmält mig tidigt vilket ledde till en starttid nära 19, inte helt optimalt då jag fick lite kort uppvärmning. Nåväl, man lär sig!

Shiven var sommarfin i diskhjul och jag fick premiärat mina stekiga #murica-skor. Jävligt hett över lag alltså. Gäller att se snabb ut på parkeringen!

Väl iväg kände jag mig överjävulskt snabb! Toppade ur på 69.1 km/h utför startbacken, sen gick det nog bara uppför därifrån. Benen värkte och pulsen ville inte upp, tror det var en kombination av sliten, lite dåligt med mat och sämre uppvärmning. Nog med klag, det var bara att mosa på mot vändningen och ta den där kantvinden vid hornen längs vägen.

Den där fina toppfarten jag hade utför i början, ja, den får man ju för att det går just utför så på vägen tillbaka så var ju målgången uppför. Ganska rejält uppför efter att ha legat på rött en bra stund. Jag körde så jag både snorade och dreglade uppför den där backen, skrapade ihop mig över mållinjen, trött och lite nöjd.

Min vapendragare och tillika rallyförare för dagen, Björnen från Lindalen, gjorde en solid insats och rullade över mållinjen tjugotalet sekunder bakom vilket säkrade en sjundeplats bland oss H40-gubbar. Chateauneuf-du-pape!

För mig så så fattades väl några watt mot förra veckan så det var väl inte helt prima, men det blev en 17e plats av 53 startande och en femteplats av 17 startande i H40. Så klart godkänd insats. Nu laddar vi om bössan för en eventuell Finnmarkstur i helgen (regn!!!) och Ingarötempot nästa vecka.

Efter alla gått i mål blev det fika och så där gött cykelhäng som efter vilken tävling som helst, lite kaffe, lite ljug och lite nersnack. Kul!

Strava: https://www.strava.com/activities/1114108782

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: