Målbild

Snart är det ju som bekant säsong för den ädlaste av ädla cykelgrenar, den sägenomspunna Cyclocrossen.

Cyklingen är lite som Vivaldis Årstiderna, varje årstid har en speciell klang och hösten är lika med cyclocross för mig.

Det gäller ju att ha något för ögat när man tränar, jag är väldigt beroende av det själv. Så jag har redan börjat förbereda mig inför säsongen. Först och främst gäller det ju att skapa en målbild.

Det känns som att det kommer att vara svårt att slå förra årets resultat med en andraplats i totalen, speciellt med tanke på att Elitklassen avskaffas i CX-pokalen och det blir A- och B-klass för samtliga.

16106137_10154218831435222_1372219269_o.jpg
Crossar i Motala (Foto: Hanna A)

 

Min gissning är att det blir hårdare i A-klass med elitåkare de helgerna SWE-cup inte går så några snabba från A kanske flyttar ner i B-klass för att få jämnare motstånd.

Något som hade varit roligt är en pallplats i en individuell tävling, efter fyra fjärdeplatser förra året. Så det är min ”sticka ut hakan”-målsättning som jag ska göra allt jag kan för att infria.

2017-01-14 12.37.54.jpg
Där satt den! (Foto: Hanna A)

Det gäller att ha en målbild när man tränar. Ser fram emot att kämpa med och mot alla goa CX-gubbar i höst som snabba Patric och starka Johan som jag delade pallen med i vintras.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: