Missa inte damernas La Course by TDF

Kika på Eurosport 10.00 – 12.30 eller på webben om du kan hitta någon bra stream!  Under twitternamnet La Course by Le Tour (@LaCoursebyTDF) kan man följa också damerna när de tar sig an Col d’Izoard idag!

Jag har cyklat sträckan två gånger, 2011 och 2012. Första gången fick jag stanna innan själva backen och dricka en Cola i sista byn för att orka upp. Andra gången var jag så krokig att jag bara kunde orka fylla på lite vatten vid en brunn innan jag trampade vidare upp.

 

Dalgången upp från Guilliestre

 

Med det sagt så var vägen från Guilliestre till man svänger av mot Arvieux helt fantastisk!

Ber om ursäkt för den gamla bilden på Sara…

Starka svenska mästarinna Sara Penton med sitt Team VeloConcept står på startlinjen tillsammans med Hanna Nilsson från BTC City Ljubljana. Wiggle Hondas Emilia Fahlin saknas, säkert för att hon precis kört ett etapplopp i Belgien.

 

 

Ett svar till “Missa inte damernas La Course by TDF”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: