Missa inte dagens TdF-etapp!

Idag kommer touren till fler klassiska stigningar, Glandon upp till Croix de Fer, Telegraphe och Col de Galibier är backar och pass som det var alldeles för längesen jag cyklade i. Ungefär så här års, varje år, så uppstår det där suget efter bergen, backarna och stekta ben!

profil

Så se till att knappa in Vacchi och Adamson idag för att följa när klungan smackar rakt in i dagens första av två Hors catégorie-stigningar. Idag är också Emma Johansson bisittare, fantastiskt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: