JBG: Rätt sadel

Som många andra höll jag länge på att byta sadel, det har tagit bra länge att hitta den som passar min rumpa. Efter två BG-fit så föll äntligen allt på plats, mest för att jag var mitt mellan två storlekar. För min rumpa så passade en Specialized Romin i 155 mm bredd bäst så den har jag nästan överallt nu.

Vänstrar lite med en Powersadel bara för att testa hur det är och med en Henge på min Camber men en Romin passar min ändalykt allra bäst. Det är överbra att slippa fundera på skav eller domningar, för en sadel som man glömmer bort måste ju vara den alla bästa sadeln?

Så se till att vara envis och prova ut en bra sadel för den kommer alltid vara dig närmast när du cyklar.

För mig var rätt sadel en Jävla Bra Grej helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: