Det blir aldrig riktigt som man tänker sig

När jag stod och expressmekade igår kväll så var det väl inte dubbelpunka som jag trodde skulle avslutad dagen i förtid. Ett snabbt bytt vevparti kan ju annars grusa vilka förhoppningar som helst.

img_0823
Vi firar Johans guldmedalj Foto: Johan/Jaime

Nåväl, vi tutade söderut i en hyrbil efter att ha dansat runt lite. Det visar sig att det är svårt att få ut hyrbilen när garaget är stängt. En liten känga till Sunfleet som hyr ut bilar på timmar då de är inlåsta i garage.

682px-ingvar_oldsberg_2015-08-05_006
Han som namngivit en av Eksjös finaste arenor!

Väl på plats så rullade vi in till Ingvar Oldsbergs fina arena och hämtade nummerlappar, snicksnackade med John, Jessica och Jaime innan start.

I starten gick det snabbt men ändå kontrollerat, det var mest de skarpa knäpparna som brände fint i mina klena ben.

Allt eftersom så kom förkylning och sommarlättjan i kapp och jag fick slå av lite här och där. Efter en finfin utförskörning så börjar hojen understyra lite och ute på ett hygge med en miljard flygfän så blev det till att stoppa i en ny slang.

Efter några kilometer börjar bakänden styra lite och dubbelpunkan var ett faktum. Den där extra slangen jag hade i bilen hade varit bra att ha ungefär då.

Nåväl, det var inte så långt tillbaka till bilen och Johan hade precis kommit dit efter att ha solat sig i glansen av en guldmedalj.

Vi hoppade i bilen och styrde ner mot de mest centrala delarna av Eksjö. Efter 200 m parkerade vi vid Willys och hittade mat på lämpligt ställe. Sen varvade vi ur Volvon i 70 km/h längs sjöar och förbi Boxholmsosten innan vi hittade RIKTIGT kaffe på en Circle K i Linköping.

Imorgon blir det lite cykelvård och tubeless på cykeln runt om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: