Materialvård

En kompis frågade om jag inte gillade mina cyklar för att de alltid var otvättade. Det hade nog mer att göra med att för att få en cykel tvättad där vi bodde förut var det antingen en spann nere på gården eller badrummet som gällde. Båda lösningarna innebar en hel del logistik. Skaffade även en batteridriven tvätt men den skulle ju vara laddad också.

Med en sån fin kväll och lite tid över passade jag på att tvätta och ge cyklarna lite kärlek. Har haft en bakbroms som inte tagit ordentligt och sen såg jag att växelwiren var dålig så jag passade på att fixa lite i källaren. Hittade en liten guldig ändhylsa i skrotlådan så det blev ju kanon! 

Köpte en slang på gubbdagis o veckan och en utkastarnyckel så äntligen var jag redo! Kändes bra att få rent cyklarna och skrubbat kedjan lite extra nu när det är torrt och den samlar på sig grus och damm. Nu är både min och hennes redo för ny vecka! Ska sätta på min sänkstolpe och lite grövre däck, sen blir det lite övning på Hökarängens XC-bana… 

2 svar till “Materialvård”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: