I lånta fjädrar 

Fick låna Edvards Shiv TT och Christopher skulle köra Ingarötempot som Stefan brukar anordna. C hetsade som tur var för att jag skulle hinna dit. Jag kom iväg från jobbet och brände ut mot Ingarö! 

Benen var INTE fräscha efter veckans cykling, lite för mycket halvhårt i veckan gjorde dom sura och trista. Sen lite stress och dåligt med sova så har man en perfekt mix av ursäkter och nersnack! 

Men vad gjorde det? Tempo var utlovat och snart gick starten. Rätt fräsigt att flyga fram med Zipp-hjulen dånande i öronen. Den lånade POC-hjälmen satt konstigt och visslade när jag kollade min Garmin men jag kände mig ju rätt snabb. Tills det var ett par km kvar då jag dog helt. 

Christopher hade tydligen snittat helt sjuka watt och KROSSADE banrekordet. Chateauneuf-du-pape! Karl P och Jesper åkte asbra så där är något att sikta på… 

Alla ursäkter till trots så räckte det till en fjärdeplats! Med bättre förberedelser har jag nog 20 W till att ge mot de 330 jag snittade. Bara att bryta ihop och komma igen som de säger. 

Stort tack alla snygga cyklister som gjorde gårdagen finfin! Vi ses i augusti! 

Strava: https://www.strava.com/activities/994420527

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: