Tempo-urpremiär

Alright, nu är det nog officiellt, jag har absolut ingen koll på vad jag håller på med. Mesta delen av tiden. Sen inser jag nog inte att jag inte har koll på något resten av tiden heller… Varför cyklar man annars 5 mil för att låna pinnar, provkör kl 6 på morgonen och sen sätter sig och kör 10 mil för 31 minuter tävling?

Jaja, fick skruvat på tempo-pinnar, lyssnade till #BFF-Björn och justerade sadeln lite i torsdags. I fredags morse så rullade jag upp till Le Peloton med pinnar, tänkte prova lite själv. Alla var fina nog att inte säga något (tacksam…).

2017-05-04 21.12.23.jpg

I lördags var det då dags, upp som en lärka i gryningen, stadig frukost och sen bil till Västerås. Träffade Markus vid starten, som jag brukar tampas med på crossbanan, alltid lika go! Christopher, han som hetsat mig in i detta, och Peter från klubben var också där. Temporävar som är sschukt snabba, till slut etta och två i på H30.

Tävlingen var fint arrangerad av Västerås CK och det var roligt att springa på kända ansikten som Johan och Katja, vanligtvis ses vi runt cyclocrossbanan… Johan jobbade i starten och laddade för linjeloppet dagen efter, Katja svingade säkert micken som speaker.

2017-05-06 11.27.28.jpg

Hur gick det då? Hah, ja, jag kom faktiskt inte sist! BOOM! Typ 25e av 28 startande i H40, direkt bakom starke Markus. Det var precis så snorjobbigt som jag tänkt mig och allt värkte när jag gick i mål.

MEN det var kul, något nytt och annorlunda, jag har ju rätt bra fart på benen så det var roligt!

Strava: https://www.strava.com/activities/973143464

2 svar till “Tempo-urpremiär”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: