Soliga, rörliga bilder

I torsdags gick flyttlasset till vårt nya hem i Sjöstan, sedan dess har vi firat dagligen med vännerna (känns det som) och hunnit cykla lite också! Några flyttkartonger återstår men inget större vilket är superskönt!

Lördagen bjöd på vindpinad cafécykling ut till Gustavsberg och sen tillbaka till stan innan det blev Älgö också, där någonstans kände jag att jag var nöjd och rullade ner till SCS för att bli av med ett klonk på Tarmacen. Oliver fixade biffen galant, sen en espresso och lite gött tjöt!

2017-04-29 14.02.40.jpg

Söndag innebar lite sweetspot på morgonen, sen återvinningen och Valborgsfirande på kvällen, underbart att våren äntligen är här!

Idag var det ju sen en bonusdag, jösses vad skönt! Rikard, Aron, Adrian, Lyndon, Johan, Hanna och Atle samlades vid HBB kl 10 och rullade till skogs. En bit in i Sicklaskiftet så delade vi på oss och vi tuffade vidare i skogen. Runt 12 blev det lunch så då testade vi maten på Hellasgården, riktigt trevlig i solen nu när det fått ny regi!

Testade att ha GoPron i en sele på bröstet, riktigt roligt men svårt att hitta en bra vinkel, man kan uppenbarligen ha den mycket högre än jag tror!

Nu startar en kortare jobbvecka imorgon, ta hand om er! Siktar på GP imorgon kväll, får se vad benen säger… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: