Att gå stärkt ur det

Ja, vilken fantastiskt rubrik, ett riktigt klickbete, men det är inte så avancerat. #BFF-Johan har börjat köra lite funktionell styrka och core hemma, så jag försöker hänga på. Han är så klart mycket mer avancerad än jag med kettlebells och grejer, för min del har jag insett att gubben börjar bli gammal, då krävs mer underhåll. Visar det sig.

arnold-blueprint_day19_graphics-1.jpg

Har gått på gym i omgångar och min rygg verkligen kräver mer allsidig träning än att bara sitta på cykeln, jag orkar inte ta mig tiden just nu. Så innan sängdags blir det

  • Armhävningar
  • Situps
  • Rumplyft
  • Benböj
  • Utfall

Som en början i alla fall, för att stärka gubbkroppen, börjar ju närma mig 40 nu!

Har testat att lägga till saker som 2×1 min planka och jägarvila men det skippar jag eftersom jag nog har någon bokstav… Enklare att bara köra fler repetitioner, fler övningar eller fler varv istället. Vilken eller vilka övningar borde jag lägga till?

4 svar till “Att gå stärkt ur det”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: