Påskcykling

Denna påsken har det blivit lite mer cykling än vanligt får jag säga, sen har vi packat en hel del också. Hemmet börjar bli fullt med flyttlådor och vi har nog lika många kvar att packa innan hemmet är i flyttbart skick.

Efter gårdagens våffelcykling så gjorde vi i princip ingenting på hela dagen, jag var nere och tramsade lite i källaren på kvällen, annars bara inne och slappa.

Påskafton kom, vi gick upp och klädde på oss. Det kändes ju rätt varmt i solen, men jäsikens vad kallt det var är vi kom ut. 

Vi rullade korta Peloton-loopen och ömsom njöt av solen, ömsom frös ordentligt i skuggan. Jag försökte mig på några igångdrag men benen har ju pinsamt lite klipp, så jag får nog hålla mig i källaren… 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: