Är svart årets färg för mig?

Förra året snöade jag in på vitt, glassigt, ljust och fräscht till cyklingen. I år tror jag att jag skulle vilja ha det precis tvärt om. 😀

62687

En svart, fulsnygg (?!) och snabb hjälm är ju ett måste, aero är ju alltid rätt och då gillar jag Evade rätt mycket. Hade en i vitt förut men den var nog en storlek för stor så jag använde inte den speciellt mycket. Men den där svarta ser finfin ut!oakley-jawbreaker-black-photochromic-front

Glajjor då? Jag är ju så klart riktigt svag för Oakleys och Jawbreakers, Johan kläckte idén om svarta. I approve.ptj06xxblk-product-h216-2_large

Egenligen en riktigt tråkig tröja från Rapha, men å andra sidan är det lite svårt att hitta vanliga svarta tröjor utan massa vitt eller rött på. Som sitter snyggt också. Pro Team för att jag gillar ärmlängden bättre än på Core-tröjorna.

COB01XXBLK-Product-H116-Front_LARGE.jpg

Benkläder då? Jag skulle sikta på ett par Core-brallor från Rapha. Mycket prisvärda och behagliga. Kanske Raphas bästsämsta idé, Core-byxorna är så bra att jag är tveksam över hur lönt det är att handla andra modeller från dom. Utöver att man vill ha en annan look kanske.

$_58.JPG

På fossingarna så har jag svårt att gå från något annat än vitt, i alla fall på landsväg. Där gillar jag ju DeFeet, de är riktigt bra. Tips helt enkelt.

176210

Skor, HELT otippat är det så klart ett par Specialized S-Works Sub 6 Allez, en riktig munfull. Dessa är ju inte helt svarta utan med lite grafik för att skapa något. Jag tyckte de var coola.

Sen kan man ju blanda upp det lite, men jag hade nog mest blandat med vitt.

I verkligheten kommer jag nog mer se ut så här i år. 😉

17098345_1318357178224122_4856696616066636341_n (2).jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: