Tillbaka

Förra veckan startade i dur när vi rullade ur Altea för att ta oss till Pego och vidare runt till tre rejäla knäppar som sög musten ur benen på vägen hem.

IMG_1987.JPG

Sen slutade veckan i moll med hemska nyheter om attentatet på Drottninggatan, både jag och H var bedövade i vår chock och sorg över det hemska som hade hänt.

På lördagen bestämde vi oss för att återgå till det normala och tog en lång promenad ner till Sjöstan för att kolla golv, luncha och långfika med bästa familjen Andersson. Obehaget låg kvar men det var viktigt att vinna tillbaka vår stad, kände vi, på vårt lilla sätt.

Bestämde mig lite spontant för att komma ut och rulla lite på söndagen och hakade på när Jonas skulle ut till Ingarö med Peter, Claes och Mathias. Benen var väl inte helt krya efter all smisk i Spanien utan efter 50 min var de mer eller mindre tomma. Lagom till Brunn då, bara resten kvar typ. 😀

Efter en alldeles EPISK upplaga av Paris-Roubaix så rullade jag jag och frun ut över Djurgården för att få lite friskluft och sen tillbaka via Sergelstorg och Drottninggatan, återigen kändes det viktigt att få komma dit och ta in allt.

I måndags blev det mer vila, kände mig nästan bakis och kom igång hyfsat med en powernap efter jobbet. Hade tänkt köra fyra hårda åttor men det var uteslutet.

Klev ner i källaren nu på tisdag morgon istället och rev av fyra fyror på fyrahundra, med ett ägg och en kopp kaffe räckte det ungefär tre av fyra fyror. Fyror är mitt gamla standardpass, klarar jag det är jag i nivå där jag brukar vara. Nu får jag nog lägga till en fyra till i några veckor för det gick ”lätt”.

Foto: Daniel Rytz och Magnus Alexandersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: