Södertälje och Keps

Igår var det mer Kepscup, Södertälje CK bjöd upp till dans vid Ragnhildsborgsbacken. Ja, det där säger man ju inte ostraffat så jag kallar det för Mäkarbadet framöver! 

Johan och jag satte av med cyklar på kroken, H kände sig inte riktigt OK så hon tog en välbehövlig sovmorgon. 

Utöver övermogna selfies bidrar jag med en screengrab från Robert Skeppströms film från starten. Barbent med SCSCKs stolta färger! 

Starten då, jag och Johan peppade varandra till att ta av allt och rulla ner till Mäkarbadet ca 20 min före start. Där stod vi och huttrade i snålblåsten och såg isen slås sönder mot sandstranden. Hade inte vi lämnat CX-säsongen?! 

Nåväl, tids nog gick starten uppför världens längsta asfaltsbacke. In i skogen och MAYHEM när alla skulle uppför samtidigt. Jag borde krutat på mer i starten så jag inte kom bakom så många som ville upp samtidigt men man lär sig. 

Väl uppe på varvet så var det bara att köra så hårt det gick och välja omkörningarna. Tajt och tekniskt bitvis gjorde att det blev lite gåsmarsch i skogen. En skön lirare från en klubb i blått åkte runt och skällde på oss andra för att vi var i vägen i skogen. Väldigt festligt, så klart. 

Annars kändes benen rätt ok, bättre än förra gången,  vilket får ses som ett fall framåt. 

När jag kom hem var jag helt tom, lite fika i bilen var tydligen inte tillräckligt. Eftersom det var våffeldagen så hade H brassat våfflor och vi mumsade tills allt var slut! Sen gick vi ner och drack en kaffe på Le Mond med Pentons somhade lunchat efter en runda ut till Ekerö. 

Bra dag! 

Strava: https://www.strava.com/activities/913487508/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: