Yay!! och nay…

Det är helt obeskrivligt tråkigt att vara förkyld, speciellt när det är någon slags varannandagsgrej som kommer över en dagen efter man känt sig som en vinnare. Så plötsligt så ligger man där knockad med en mancold som återuppstod.

Kände mig grymt stark i torsdags när jag gick upp, bestämde mig för att jag nog minsann var frisk och fick ihop en vända till Saltis innan jobbet. Majgadd vad jag bedrog mig, slaget i bakhuvudet på torsdagskvällen var inte att leka med, sen dess har jag varit ömtålig.

 

17098345_1318357178224122_4856696616066636341_n.jpg

Som veckans ljusglimt i hela den här självömkande sörjan så släppte Directeurs Sportif på SCS CK, Patrik och David, designen på årets kit. Woohoo!! Det ska bli riktigt roligt att få komma ut och lufta det tillsammans med de andra snabbingarna i klubben.

Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: