Bra dagar ändå

Ibland, eller ofta så går tiden lite för fort. Frun och jag har också en förmåga att planera fullt, alltid. Förra veckan bara gick av sig själv, vi var iväg på AW med SCSCK. Det var som en bok av Agatha Christie så till slut var vi en tydlig kärntrupp på tre. Vi gjorde vårt bästa för att representera.

På fredagen bar det av västerut (Life is peaceful there) till mina föräldrar för kvalitetstid. Längesen vi var på västkusten så vi hängde mest hemma med mor o far, passade också på att klappa på min kära farmor som är väl över 90-strecket nu.

Passade också på att testköra ett par gånger pappas monark (har inte alla en sån?). Den var minst lika jobbig som den jag har hemmavid, hoppades på frikort men ICKE.

Borde kanske laddat med gelato?

Det var också underbart att få en långpromenad med mitt hjärta i blåsten och solen, ner till det salta havet. Vackert! Det är inte konstigt att man måste hit nu och då..

När helgen var klar så störtade jag vidare till Växjö för att föreläsa på masterprogrammet i Entreprenörskap om hur man (inte) ska göra vid presentationer. Hoppas eleverna uppskattade det och fick med sig något på sin resa mot att bli egna företagare. Jag tyckte det var kul att få dela med mig av femton års misstag framme vid overhead-apparaten.

Ett svar till “Bra dagar ändå”

  1. Bok av Agatha Christie?? Bah… Kul att det planeras en AW när ALLA vet att jag är i Berlin.. #hatersgonnahate

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: