Schalgerpass?

Ja, där höjer man ju ett halvt, eller något? Christopher tipsade om att han har ett nyckelpass just nu, först 30 min runt tröskel, sen avsluta med fem ettor. Låter ju hur festligt som helst så jag var ju givetvis tvungen att testa, efter att Johan provkört och bedömt passet som ****-jobbigt.

Fick en timme över igår så jag siktade på att prova passet. Det var precis så jobbigt som jag tänkt mig. Mycket säkert på grund av att jag utöver åttorna som jag kört, inte kör så mycket ovanför tröskel sedan cyclocrossen tog slut. Passet liknar Hetstjugor lite så det var bekant på något sätt ändå.

Capture.PNG
Först under, sen över tröskel för att döda benen fem gånger på slutet 

Harre javvlar. På ren svenska. Det var precis så jobbigt som jag trodde. Startade på 95%, alltså 315 W första 15 min vilket gick helt OK, slutade på låg tröskelpuls. Sen skulle jag kört på 105 %, alltså 346 W. Hah, vilket skämt. Fick ”nöja mig” med att snitta 333W på sista 15 min efter höjningen. En ynka procent över min tänkta tröskel på 330 W.

Som ni ser på mitten har jag en kulle i kurvan, plötsligt började svänghjulet gå JÄTTETRÖGT så jag fick lyfta och släppa korgen för att liksom ”resetta” motståndet. Sen gick det att hålla 333 W hela tiden. Kände mig lite stel i benen efter söndagens sprätt så nästa gång går det nog lite bättre. På ettorna siktade jag på 500 W, har kört ettor med 5,5 kg i korgen så det borde gå tänkte jag. Men det vet jag inte om jag hade fått kört på alla ettor, för det var alldeles vedervärdigt.

Capture.PNG

Sen gled repet av svänghjulet på andra ettan så jag kunde visslande skutta av cykeln och skita i allt vad monark hette resten av kvällen!

Och du passet, vi ses igen, hämnden är ljuv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: