Fokus på det mest väsentliga

2016-10-03 17.27.40.jpg

I förra veckan när jag skulle köra stegpasset så reggades inga siffror, så jag fick börja med att byta batteri och hålla på med pedalerna. Till slut hade jag fått igång allt, med nytt batteri och kontaktspray.

Sen när jag kom ner igår kväll så hade remmen lossnat, fattade ingenting först, korgen skramlade och jag trampade luft. Lossnade lite skruvar så att jag fick in fingrarna under kåpan, så kunde jag lägga på remmen igen.

Allt tog ju sin lilla tid, inte så sjukt roligt att lägga tänkt träningstid på att meka men den stackars monarken har gått rätt hårt det sista så det är väl inte mer än rätt att den får lite kärlek. Men meka med monark kanske också är ett pass? Eller två pass? 

När allt strular så gäller det att inte att bara skicka ut skiten genom fönstret! Eller slå ner möget i källargolvet med en slägga. 

Efter att ha räknat till 10 kom jag överens med mig själv att det gäller att hålla ögonen på de där fina dagarna, de kommer ju snart!

Till slut fick jag i alla fall kört lite sweetspot idag på morgonen så nu verkar allt vara i ordning igen. Och Magnus blev glad, det krävs inte så mycket. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: