Testad och klar

Ja, hur gick det nu då? Jo inklämt mellan städning, röj, styling av lägenhet samt en spontan försäljning av fruns cykel så fick jag ihop det där stegpasset.

Först vill jag bara skylta med en bild från sommarens Rapha 12 Hills, en riktig höjdare med Jonas. Det är ju därför jag gör såna här dumheter som stegpass eller före-frukost-sweetspot-vevande. Mycket cykelkarma till alla roliga och glada cyklister den dagen!

16586923_258962287878245_98082879848237631_o.jpg
Rule #76, Magnus… Foto: Rapha Clubhouse Copenhagen

Stegpasset då, undrar du efter drömt dig tillbaka till en glassig sommar. Det var riktigt skitjobbigt. Inte bara så där lagom utan verkligen APJOBBIGT. Speciellt när jag bestämde mig för att lägga mig 10 W över förra årets toppnotering rakt över. När det blev dags för den avslutande ettan så var jag inte så fräsch. Men det är väl så det ska vara?

Capture.PNG

Hur gick det då? Sist jag testade mig så hade jag ett snitt på 335 W och nu hade jag ett snitt på 344 W vilket är upp 2,6 %. Det senaste testet var precis i slutet av vårsäsongens träning så jag borde ligga rätt bra till om jag håller i nu att komma ut i vårvärmen lite starkare än vad jag var 2016. Vore inte det häftigt?

Så, då har jag något att utgå från, skruvar upp mina pass lite inför kommande period så får vi se om fyra nya veckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: