Lata dagar framöver? 

Igår rullade jag, frun och Johan ett par timmar. Underbart att få komma ut, även om det hann bli lite skymning innan vi kom iväg.

Johan premiärrullade sin fräna äventyrscykel, Specialized Sequoia! Jäkligt cool, den rullade asbra med en pigg gubbe på också! 

wp-1486324166340.jpg

Det blev en perfekt avslutning av helgen, gött snack och frisk luft efter att ha fått hjälp hemma av snälla Britt och Mats med piff inför lägenhetsförsäljningen.

Det blev också en perfekt avslutning av en tung vecka, det sliter på en gammal gubbe att köra tre veckor i sträck. Boken stängde med en Peloton, en Söndagsrunda, två omgångar Åttor och tre sweetspot-pass, plus pendling. Inte konstigt att jag somnade i soffan i lördags. Ändå var jag 13 TSS kort från veckomålet, fullt godkänt tycker jag. Även om jag också tyckte jag var helt bäng när jag gick upp för att köra åttor kl 07.30 i lördags.

Nu ska det blir perfekt med vilovecka och test med stegpass på onsdag för att se vad jag har för utgångspunkt inför våren.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: