Inomhuscykling alltså

När tiden och motivationen för utecykling i kylan tryter så finns ju alltid cykling inomhus! Vilket glatt nöje det är! Eller ja, det är effektivt om inte annat.

Vad har jag kört? Mest intervaller, det är ju det som ger mest. Återhämtning och längre pass får stå tillbaka eller genomföras ute känner jag, för en timme är baske mig max inne. Jag har nog gjort uppemot 90 min fast under PROTEST. Enda passet jag kört inne som är 90 minuter eller där i krokarna är stegpasset som Micke använde för test.

_D4S7687.jpg
Kan man bli snabbare ute av att cykla inne?

Det finns ju massa varianter, allt för att lura kroppen att ta i lite mer, fyror, åttor, tjugor, ettor, över-under, igångdrag och mycket annat.

Nu i januari blev det lite blandat. Först en vecka med prepp inför Motala, sen lite vila, sen lite mer volym och lägre intensitet under de sista kvarvarande veckorna. Februari blir fortsatt volym och lägre intensitet innan mars kommer med kortare intervaller.

Sen är ju huvudsyftet med allt att ha bra tryck i benen ute på vägen eller i skogen. När jag kommer ut så märker jag att det saknas toppregister så här mitt i vintern. Hoppas på att jag kan lura fram lite mer toppregister framöver, för nu saknas det.

Ikväll blir det mer innecykling!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: