Det kommande året

Nu så här när CX-säsongen äntligen är slut så är det rätt skönt att blicka framåt. Framåt mot vår och rull i skogen och på vägen, mot varmare temperaturer och ljusare dagar!

Sitter och funderar på vad som ska ligga i kalendern inför kommande år, något som jag ser framemot mycket är en vecka i Spanien för att cykla med La Chemise and Friends.

ptr4800
Spanien ser helt OK ut!

Sen blir det en vecka (till) i Italien med min H. Vi siktar på Rom och Toscana denna gången vilket ska bli underbart! Förhoppningsvis får vi med oss cyklarna och får rullat lite av den berömda Strade Bianche, druckit lite vin och kanske ätit någon bit italiensk mat.

tuscany-hills
Ser nästan lite overkligt med cypresser och vingårdarna!

Sen tänkte jag cyklar mer MTB så Keps Cupen är given, även den nya MTB-cupen runt i Stockholm under sommarhalvåret. Kanske får vi ihop ett par långlopp, eller lite landsväg, vem vet? Sen blir det nog lite CX i höst också. Planen ligger inte direkt fast men jag kör gärna Finnmarksturen, Mörksuggan, Bockstensturen eller Snapphaneturen igen. Kanske rullar några breveter som ligger bra till i vår?

Fram i vår flyttar vi också till större vilket ska bli underbart, can’t wait! Det känns som att det blir ett rätt bra år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: