Mysdistans

Idag blev det några timmar ute, det var rätt härligt ändå, trots att det är rätt kallt och jag egentligen inte vill cykla ute i kylan. Med lobstervantar och gött sällskap från flera bästkustare och några andra så gick tiden rätt fort.


Först tänkte jag att detta skulle ta FÖR EVIGT, hade 50 min på klockan och jag tyckte vi hade varit ute hur länge som helst. Sen snurrade det bara på, Oscar vände i Vissvass och vi vevade vidare ut till Dalarövägen där några tappra galler fortsatte ner mot Årsta Havsbad medans jag, Ivar och Björn vände mot stan igen.

Daniel tog med sovsäck 😉

Blev skönt väggad på vägen hem, det gick inte så fort när jag väl blev ensam i Älta… Så en omgång pannkakor med spenatfyllning på Le Mond med fam Andersson rätade upp skeppet igen.

Dagens åk, utan kompislapp så jag skulle inte ligga långt fram…

Nu blir det lite fosterställning och CX från Luxemburg på tuben innan jag tar tag i mitt liv igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: