Varför inne när kan man ute?

Vi har semester och jag var inställd på sex niominutare nere i källaren, tryggt och enkelt men gud vad tråkigt.

2017-01-02 13.22.14.jpg
På väg mot SCS efter några pulshöjare

Kom ju på det att jag kunde ta intervallerna ute med wattmätare på crossen! Vilken succé! Klädde om efter frukost och rullade ut mot Erstavik, så kallt det var! 😀 Fick trycka på en hel del för att hålla värmen, sen mötte jag upp H på SCS eftersom vi skulle kolla på kläder.

2017-01-02 19.41.45.jpg

Hon fyndade lite kläder och jag fick bland annat med mig en CX-dräkt inför Trettondagscrossen och säsongsavslutningen i Motala, Sweden Winter Challenge. Ska det bli fest eller?! Vilken stilig skapelse, besparar er att få se mig i den… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: