Jullovet!

Nu är jag och frun tillbaka i stan, det har varit en fin och lång helg hos hennes sida av familjen i Roslagen. Innan dess körde vi ju jul med min sida av familjen, så nu har vi firat allt och alla grundligt!

2016-12-24 13.25.13.jpg

Jag och H stack ut och luftade oss på julafton, sen passade jag på att sträcka på benen under juldagen.

2016-12-24 13.25.06.jpg

Långa skuggor blev det när man än kom ut och vi hittade en motocrossbana i skogen som vi snurrade några varv på innan det blev lite teknikträning. Riktigt roligt! Både MX-banan och teknikträningen, jag tror minsann att H fick slipat på tekniken ordentligt, snyggt!

2016-12-28 10.43.45.jpg

Sen kom det 5 cm snö ovanpå allt, med fläckvis is under så vågade jag inte ta ut cykeln mer så det blev till att snöra på sig joggingskorna. Det lustiga är att jag har absolut inga känningar av löpningen i början men sen kommer den välbekanta krampen efter 4-5 km. Känner som tur är, peppar-peppar, inget i benhinnor eller hälsenor (än).

Det går säkert snabbare än vad jag lufsat tidigare så jag försöker verkligen att hålla nere distansen för att vänja benen igen. Max 5 km och nu blev det säkert lite mycket med två dagar i rad så nu får skorna vila till nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: